• Gratis verzending vanaf €91,-
  • Levering zo snel mogelijk
  • Direct advies: 030 - 600 50 50

Huur een alcoholtester voor uw evenement!

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Huur een alcoholtester voor een schoolfeest, bedrijfsfeest of voor een veiligheidscontrole.

 

Het huren van een alcoholtester kan al vanaf één dag. De kosten zijn afhankelijk van het type apparaat (gewenste betrouwbaarheid), het aantal alcoholtesters dat u wilt huren en het aantal gebruikte mondstukken.

 

Bel ons op 030-6005050 voor meer informatie en prijzen.

Wij geven altijd een passend advies op basis van uw persoonlijke situatie. Na een korte inventarisatie van uw wensen kunnen wij een duidelijke offerte voor op opstellen.

 

Wat belangrijk is om te weten:

Niet elke alcoholtester is even betrouwbaar.  Daarom hebben wij de keuze gemaakt enkel betrouwbare alcoholtesters te verhuren en deze ook professioneel te onderhouden. Ongetwijfeld vindt u elders op internet goedkopere mogelijkheden, maar als kwaliteit en betrouwbaarheid voor u belangrijk zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Zo zijn goedkope testers weer niet geschikt om veel mensen achter elkaar te testen of om mensen voor verkeersdeelname te testen. Bij dergelijke zaken mag het gewoon niet afwijken en dan volstaat enkel een gecertificeerde tester die ook door de politie wordt gebruikt en hoed is onderhouden.

Het spreekt voor zich dat dit soort apparaten die goed zijn onderhouden wat meer kosten. Deze apparaten verhuren wij niet aan elke type evenement om schade aan de apparaten te voorkomen.

 

De reden dat wij geen goedkope en onbetrouwbare testers verhuren, is dat iedereen volledig moet kunnen vertrouwen op de meetuitslag.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »