• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Direct advies: 088-5111555
AlcoTrue® AlcoTrue® C, nauwkeurige alcoholtester voor persoonlijk gebruik!
AlcoTrue® C, nauwkeurige alcoholtester voor persoonlijk gebruik! €361,99

AlcoTrue® C, nauwkeurige alcoholtester voor persoonlijk gebruik!

€361,99
Op voorraad
  • ACHTERAF betalen
  • GRATIS retourneren
  • 14 DAGEN bedenktijd
  • 2 JAAR garantie
  • Klantenservice van 08:00 tot 22:00
Informatie

De AlcoTrue® C is een snelle nauwkeurige alcoholtester die gemaakt is voor persoonlijk gebruik. Deze alcoholtester geeft u een betrouwbare meetuitslag van uw alcoholwaarde in uw bloed.

 

Persoonlijk gebruik

Deze alcoholtester is gemaakt voor persoonlijk gebruik. Dat wil zeggen, wilt u nog een meting doen na een feestje voordat u de weg op gaat of wilt u bijvoorbeeld uw kind of uw partner testen op alcoholgebruik, dan is dit apparaat geschikt voor u. Mocht u grote groepen willen testen of een apparaat willen wat net zo betrouwbaar is als die van de poltie, dan raden wij u aan te kiezen voor de AlcoTrue® P. 

De AlcoTrue® C is zeer eenvoudig in gebruik. U schakelt het apparaat in, het apparaat voert dan een zelftest uit. Binnen zes seconden is het apparaat klaar voor gebruik. Plaats een mondstuk op de apparaatingang en u kunt beginnen met de meettest. U blaast zolang de akoestische toon hoorbaar is. Wanneer deze stopt heeft u binnen zes seconden uw meetresultaat. 

De AlcoTrue® alcoholtester beschikt over een brandstofcel, wat dezelfde meettechniek is als die van de politie. Het apparaat heeft een geheugen voor 20 testen. 

 

Mondstukken

Voor elke blaastest is een nieuw mondstuk nodig. De AlcoTrue® werkt met de mondstukken AlcoTrue® type "S". Deze kunt u hier bestellen. Deze mondstukken beschikken over een terugslagklep. Dit houdt in dat er niet gezogen kan worden aan het apparaat tijdens een blaastest en hiermee wordt verspreiding van ziektes en bacteriën voorkomen. Standaard worden er 10 mondstukken meegeleverd. 

 

Kalibratie

Elke alcoholtester heeft onderhoud nodig, oftewel kalibratie. Met kalibreren wordt er voor gezorgd dat de sensor weer nauwkeurig is. De sensoren van een alcoholtester gaan naar verloop van tijd afwijken, ongeacht of de alcoholtester wel of niet gebruikt wordt. Wij raden altijd aan om uw alcoholtester eens per zes maanden te laten kalibreren. Dit kunt u door ons laten verzorgen. Voor meer informatie, klikt u hier. 

Specificaties
Sensor: Brandstofcel
Meeteenheid: Promille, mg/l
Meetbereik:
Nauwkeurigheid:
Afmetingen:
Gewicht:
Werkingstemperatuur:
Opslagtemperatuur:
Controle ademmonster:
Opwarmtijd:
Blaastijd:
Analysetijd:
Display:
Geheugen:
Weergave aantal testen:
Batterijen:
Batterij indicatie:
Automatische uitschakeling:
Printeraansluiting:
Certificaten:
Mondstukken:
Kalibratie:
Talen:
AlcoTrue® AlcoTrue® C, nauwkeurige alcoholtester voor persoonlijk gebruik!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »