• Gratis verzending vanaf €91,-
  • Levering zo snel mogelijk
  • Direct advies: 030 - 600 50 50
AlcoTrue® AlcoTrue® P, het apparaat voor professioneel gebruik!
AlcoTrue® P, het apparaat voor professioneel gebruik! €724,99

AlcoTrue® P, het apparaat voor professioneel gebruik!

€724,99
Op voorraad
  • Staffelkorting
  • Grote aantallen bel 030 - 600 50 50
Informatie

De AlcoTrue® P is de beste tester in het professionele segment. Deze alcoholtester heeft dezelfde precisie in meetresultaten als die van de politie.

 

Professioneel gebruik

In deze alcoholtester zit een professionele brandstofcel en een speciale ‘high precision intelligent microprocessor’ voor het verkrijgen van het meest betrouwbare meetresultaat gelijk aan die van de politie.

Bij het opstarten voert de alcoholtester altijd een zelftest uit. Deze alcoholtester heeft een speciaal ontwerp, zodat deze makkelijk in de hand ligt en met één hand te gebruiken is. Met de AlcoTrue® P kunt u zowel actieve als passieve testen uitvoeren. Dit houdt in dat u blaastesten kunt afnemen, maar ook drankjes op de aanwezigheid van alcohol kunt testen. U houdt de alcoholtester eenvoudig boven een drankje en de alcoholtester scant of er alcohol in de vloeistof bevindt. Ook heeft deze alcoholtester een speciale modus om blaastesten bij mensen met longziekten te kunnen afnemen.

Deze alcoholtester is zeer snel en geeft binnen 6 seconden de uitslag op een kleurendisplay. Door de snelheid is blaasapparaat uitermate geschikt voor het snel testen van grote groepen.

 

Mondstukken

Mondstukken met terugslagklep voor deze alcoholtester zijn los verkrijgbaar en zijn hygiënisch en per stuk verpakt. Deze mondstukjes zijn snel en makkelijk te bevestigen op de alcoholtester. De terugslagklep zorgt ervoor dat er niet kan worden gezogen aan het apparaat. Dit blokkeert dan. Hiermee wordt contaminatie van bacteriën en ziektes voorkomen. Standaard worden er 25 mondstukken meegeleverd. De AlcoTrue® P werkt met de AlcoTrue® mondstukken type "S". Mocht u meer willen bestellen, dan kan dat hier.

 

Extra opties

De AlcoTrue® P kunt u aansluiten op de computer om zo gegevens te kunnen bijhouden. Optioneel bij deze tester is een printer. U kunt de printer eenvoudig aansluiten aan de AlcoTrue® P en de meetresultaten direct uitprinten op thermisch papier.

 

Kalibratie

Om een alcoholtester nauwkeurig te houden, is er regelmatig onderhoud nodig. Ook wel genoemd kalibratie. Wij raden aan de AlcoTrue® P eens per zes maanden te kalibreren. Dit kunnen wij voor u verzorgen, meer informatie hierover vindt u hier. 

Specificaties
Sensor: Brandstofcel
Meeteenheid: Promille, mg/l
Meetbereik: 0-5,5 promille, 0-2,6 mg/l
Nauwkeurigheid: >97%
Afmetingen: 185 x 55 x 40 mm
Gewicht: 240 gram (incl. batterijen)
Werkingstemperatuur: -10 tot 50 °C
Opslagtemperatuur: -20 tot 65C
Controle ademmonster: 1,2 liter
Opwarmtijd: <6 seconden
Blaastijd: <10 seconden
Analysetijd: <10 seconden
Display: 1.77" Kleuren scherm
Geheugen: 35.000 testen
Weergave aantal testen: ja
Batterijen: 4 x 1.5V Alkaline batterijen
Batterij indicatie: ja
Automatische uitschakeling: ja, na 3 minuten
Printeraansluiting: Bleutooth of micro USB
Certificaten: EN15964:2011, MMV941.210,
Mondstukken: type 'S'
Kalibratie: elke 6 maanden
Talen: Nederlands, Duits, Engels
AlcoTrue® AlcoTrue® P, het apparaat voor professioneel gebruik!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »