• Gratis verzending vanaf €91,-
  • Levering zo snel mogelijk
  • Direct advies: 030 - 600 50 50

Corona/COVID-19 sneltest

0
COVID-19 Corona sneltesten (antigeen & IgG /IgM bloedtest)
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

3 soorten corona testen

Op de markt zijn er 3 soorten corona testen verkrijgbaar. Dit zijn de volgende 3:

  • ►Corona sneltest antigeen (neus)
  • ►Corona sneltest antistoffen (bloed)
  • ►PCR test (neus)

 

Corona sneltest antigeen

corona sneltest antigeenDe Corona sneltest antigeen is een antigen test waarbij er binnen 15 minuten kan worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus (coronavirus). De sneltest is de snelste manier om een besmetting vast te stellen, en tevens te voorkomen. Bedrijven kunnen hierdoor directe verspreiding voorkomen. Bij de antigeen corona test wordt er met behulp van een wattenstaafje (swab) een uitstrijkje genomen uit de neus

De antigeen sneltest is de beste oplossing voor werkgevers. De snelle testprocedure voorkomt dat het personeel eerst langs de dokter moet, en dat na 48 uur pas de testuitslagen bekend zijn. Blijkt de test negatief, dan kan de werknemer direct veilig aan het werk zonder risico op besmetting van collega’s. Dit zorgt voor een flinke kostenbesparing.

 

De Zelftest

De Corona Zelftest is ook een antigeen test net als hierboven beschreven. Het voordeel van de thuistest is dat je niet naar een testlocatie hoeft, en je hem als particulier kunt aanschaffen. Bij ons kun je ook de Corona zelftest bestellen. Met de zelftest test je jezelf ook binnen 15 minuten op COVID-19.

 

Corona sneltest antistoffen (IgG/IgM)

corona sneltest antistoffen covid-19De Corona sneltest antistoffen is een IgG/IgM bloedtest. Met de bloedtest kan 14 dagen na besmetting worden vastgesteld of iemand antistoffen heeft aangemaakt tegen COVID-19. Wie antistoffen heeft aangemaakt, is besmet geraakt met het coronavirus. Dit type test (serologische test) wordt ook wel corona bloedtest genoemd. De bloedtest is niet bedoeld om aan te tonen of iemand op dit moment corona heeft, maar heeft gehad. De antistoffen worden namelijk later pas opgebouwd. Wil je direct weten of iemand op dit moment besmet is met het coronavirus, en andere mensen kan besmetten, dan moet je de corona sneltest antigeen gebruiken. 

 

PCR test

De PCR test (polymerase chain reaction) is een corona test welke veel door de GGD wordt gebruikt. De PCR test is, in tegenstelling tot onze COVID-19 sneltest, niet de snelste testmethode. Nadat het monster is genomen worden de testuitslagen pas na 24-48 uur bekend gemaakt. Bij de onze sneltest is dat slechts 15 minuten.

 

Corona sneltest kopen

Bij ons kunt u snel en eenvoudig de COVID-19 Corona sneltest kopen, mede als de zelftest. Wij kunnen direct uit eigen voorraad leveren. Bestel voor 16.00 uur en u heeft heeft de test morgen in huis.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »