• Gratis verzending vanaf €50,-
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Direct advies: 088-5111555
Sneltest COVID-19 doos à 25 stuks, €12,50 p/s ex BTW
Sneltest COVID-19 doos à 25 stuks, €12,50 p/s ex BTW €378,13

Sneltest COVID-19 doos à 25 stuks, €12,50 p/s ex BTW

€378,13
 • Staffelkorting
 • Grote aantallen bel 088-5111555
Informatie

Corona Antistoffen sneltest kopen? 

Wil u de Corona Antistoffen sneltest kopen? Wij hebben ze op voorraad, in ruime hoeveelheden. De Antistoffen test is ook wel bekend als de COVID-19 bloedtest of IgG/IgM antilichamen test. Onze sneltester kan binnen 10 minuten aangeven of er antilichamen in het bloed aanwezig zijn tegen SARS-CoV-2, en of de de geteste persoon immuun is voor Corona virus of niet.

gevalideerde corona antistoffen testOnze Corona antistoffentest is gevalideerd door de overheid. Gevalideert wil zeggen dat de test presteert zoals de fabrikant heeft gespecificeerd. De overheid heeft 16 testers laten testen. De Healgen IgG/IgM Coronatest staat in de top 3. U kunt bij ons de een van de meest betrouwbare Corona antistoffen test kopen.

 

IgG / IgM antilichamen detecteren in het bloed

De sneltest COVID-19 IgG / IgM bloedtest testcassette kan de IgG / IgM-antilichamen detecteren tegen SARS-CoV-2 in het bloed, plasma, of serum. Voor onze test kit is een minimale hoeveelheid bloed nodig (enkele druppels volbloed of 10 ul serum). De snelle COVID-19 bloedtest toont de resultaten binnen slechts 10 minuten. Hiermee kan het personeel snel getest worden. Ziektebeeld voorbij, en immuun? Dan kan het personeel weer veilig het werk vervolgen. Bij ons is deze sneltest direct te bestellen.

Verdere verspreiding van COVID-19 voorkomen

Door te weten wie het virus bij zich draagt, en of de antilichamen heeft opgebouwd en daardoor immuun is, is van groot belang. Zo kan het Corona virus namelijk onder controle gehouden worden. Wie positief getest wordt met de IgG/IgM Corona bloedtest vormt geen gevaar meer voor andere mensen. Werknemers kunnen veilig weer de vloer of de straat op.

gevalideerde healgen antilichamen coronatest

Wat als de uitslag van de sneltest negatief is?

Als de testuitslag van de COVID-19 antistoffen sneltest negatief is, kan dat 2 dingen betekenen. Dit kan betekenen dat de test te vroeg is ingezet, en dat er nog geen antistoffen (antilichamen) door het lichaam zijn aangemaakt. Het advies is deze COVID-19 Antistoffen sneltest pas in te zetten na 14 dagen. Een negatieve uitslag kan ook betekenen dat de persoon geen Corona heeft gehad, en dat er daarom ook geen antilichamen in het bloed zijn terug te vinden. 

 

Wanneer kan de COVID-19 IgG/IgM sneltest ingezet worden?

De COVID-19 IgG / IgM sneltest meet zowel de IgM als IgG waarde in het bloed. Het immuunsysteem maakt de antilichamen (immunoglobulinen) pas later aan. Na 10 dagen is de IgM waarde meetbaar. Na 20 dagen is de IgG waarde meetbaar. Om deze reden kan de Corona IgG/IgM bloedtest het beste na 14 dagen (na de eerste symptomen van COVID-19) worden ingezet. Zorg dat u de test al heeft klaarliggen. Het is verstandig om de COVID-19 sneltest z.s.m. te bestellen zodat u direct kunt gaan testen wanneer dat nodig is.

 

Hoe gaat het proces van de antilichamen in zijn werk?

Zodra het lichaam wordt aangevallen door een virus, treed het immuunsysteem op. Het immuunsysteem gaat eiwitten produceren om pathogenen af te weren. Deze eiwitten worden immunoglobulinen genoemd, welke afgekort worden met Ig. De Ig worden ook wel antistoffen of antilichamen genoemd. Het lichaam maakt als eerst de IgM (Immunoglobuline M) aan. Dat is de eerste verdediging. De IgG (gammaglobuline) worden pas vanaf 14  dagen na de infectie gevormd. Onze COVID-19 sneltest kijkt zowel naar de IgG als IgM waarde, waardoor het een 2-in-1 test is. Hierdoor is het testresultaat dekkender.

 

Wat zit er in de COVID-19 IgG/IgM antistoffen testkit?

Bij ons kunt u een COVID-19 antistoffen test kit bestellen met een inhoud van 25 testcassettes (25 testen), of grotere verpakkingshoeveelheden.

 

Bestelt u de testkit 25 stuks dan ontvangt u:

 • 25x een testcassette (de tester zelf)
 • 25x een pipet
 • 1x een gebruiksaanwijzing
 • 1x een buffer vloeistof

 

Gaat u de COVID-19 testkit 100 stuks bestellen, dan ontvangt u 100 testcassettes en 100 pipetten. Grotere aantallen zijn ook mogelijk. Wilt u daarvoor de prijs weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

LET OP: Wat niet is inbegrepen in de Corona antilichamen testkit is een alcoholdoekje of bloedlancet. Deze kunt u wel apart bij ons mee bestellen. 

 

Testresultaat is voorlopig

Covid-19 IgM/IgG sneltest cassette is geschikt voor plasma, serum, en volbloed. De cassette is een immunochromatografische meetinstrument in vaste fase, voor een snelle, kwalitatieve en differentiële detectie van IgM- en IgG-antistoffen. Het testresultaat is slechts voorlopig te noemen en kan het beste met een alternatieve methode, en klinische bevinding, bevestigd worden. De tester is echter wel de eerste diagnose die zeer snel gesteld kan worden.

Een snelle diagnose van de IgM- en IgG-antilichamen is bijzonder belangrijk, en aangezien de test de uitslag binnen slechts 10 minuten bekend maakt, maakt dat deze Corona antilichamen sneltester extra waardevol en breed inzetbaar. 

 

Klinische prestaties van de sneltest

De COVID-19 IgM / IgG-sneltest is geëvalueerd met de 113 bloedmonsters die zijn verkregen van patiënten met ademhalingssymptomen of longontsteking. De resultaten werden vergeleken met RT-PCR (reverse transcription) of klinische diagnose (inclusief computertomografie op de borst en klinische symptomen etc.) van "Diagnose en behandeling van nieuwe coronavirus pneumonie". Bij reverse transcription wordt er een enzym gebruikt om complementair DNA te genereren vanuit RNA. 

IgM-test - resultaatvergelijking met RT-PCR

 • M.b.t. de IgG-test is het positieve percentage van de 36 van 113 patiënten tijdens de herstelperiode geteld.
 • De gevoeligheid van de IgM-test is 87,9% (87/99) en de specificiteit is 100% (14/14) vergeleken met RT-PCR.
 • De gevoeligheid van de IgG-test is 97,2% (35/36) tijdens de herstelperiode en de specificiteit is 100% (14/14)

 

 

Onze Healgen een van de beste sneltesten

Uit verschillende studies is gebleken dat onze Healgen sneltest een van de beste COVID-19 testen is die er op de markt te verkrijgen is.

Het RIVM heeft 16 testen onderzocht op sensitiviteit en specificiteit. Hierbij is naar voren gekomen dat de Healgen sneltest behoort tot de 3 beste die er in omloop zijn. De Zweedse Uppsala universiteit heeft 8 testen tegen het licht gehouden, en daarbij is vastgesteld dat onze Healgen test de meest accurate resultaten weergeeft. Het Amerikaanse FDA (Food & Drug Administration) bevestigd dat de test geschikt is om de aanwezigheid van IgM en IgG antilichamen tegen SARS-CoV-2 aan te tonen (Emergency Use Authorization). 

 

 

COVID-19 Antistoffen sneltest bestellen

Bij ons kunt u snel en eenvoudig de COVID-19 Antistoffen sneltest bestellen. Met de complete testkit kunt u direct aan de slag. Wij hebben een pakket van 25 testen, en een pakket van 100 testen die u direct kunt bestellen, om zodoende het personeel zelf, of door medisch (ingehuurd) personeel, te testen. 

U kunt ook grotere aantallen kopen. Ook die kunnen wij probleemloos snel leveren. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Ons team staat u graag te woord.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »