• Gratis verzending vanaf €50,-
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Direct advies: 088-5111555
Corona zelftest (test voor thuis)
Corona zelftest (test voor thuis) 0,-

Corona zelftest (test voor thuis)

€0,- €0,00
Niet op voorraad
 • Staffelkorting
 • Grote aantallen bel 088-5111555
Informatie

Binnenkort bij ons te bestellen: de Corona zelftest!

Thuis testen op COVID-19 met de Corona zelftest. Kopen kan online bij ons!

 

Pluspunten van de Zelftest

 • Meest eenvoudige test die er is
 • Uitslag binnen 15 minuten
 • Kort wattenstaafje
 • Super betrouwbaar (98,8%)
 • Uitslag makkelijk afleesbaar
 • Detecteert ook nieuw varianten en mutaties

 

Zelf testen op Corona

Niets is zo gemakkelijk als zelf testen op Corona, en met deze Coronatest kan dat zelfs thuis. De test werkt heel eenvoudig dus iedereen kan makkelijk en snel testen. Je hebt geen hulpmiddelen nodig. Alles wat je nodig hebt om de test uit te kunnen voeren is bij de testkit inbegrepen.

 

Binnen 15 minuten de uitslag!

Binnen 15 minuten weet je of je wel of geen Corona hebt. Dat maakt deze sneltest zo efficiënt. Is de uitslag negatief, dan heb je geen COVID-19. Is de uitslag positief (streepje licht op), dan heb je wel COVID-19. Zo simpel werkt de test. Om zeker te weten of je de test goed hebt uitgevoerd zal er een controle streep oplichten. 

 

Geen ongemakkelijke Coronatest

We kennen allemaal de ongemakkelijke Coronatest die ze ook bij de teststraten doen. Hierbij gaat het wattenstaafje heel diep de neus in. Bij deze test hoeft dat niet! Het wattenstaafje hoeft niet dieper dan 2 cm de neus in.

 

Snel getest met een hoge betrouwbaarheid

Je kunt met deze zelftest niet alleen snel testen, maar ook de betrouwbaarheid is zeer hoog. Op specificiteit scoort deze Corona zelftest 99,5%, en op sensitiviteit 97,5%. Dit is hoger dan de meeste andere testen die te verkrijgen zijn.

 

Hoe de Corona zelftest werkt

Bij de Corona zelftest krijg je een testcassette, een extractiebuis met vloeistof, een wattenstaafje, en een gebruiksaanwijzing meegeleverd.

 

De zelftest werkt heel simpel: 

 1. Je neemt een monster uit de neus met het wattenstaafje.
 2. Je plaatst het wattenstaafje in het extractiebuisje en draait hem een paar keer rond.
 3. Je plaatst de druppeldop op de extractiebuis en druppelt een paar druppels op de testcassette.

De tester zal binnen enkele minuten een controlestreep tonen. Zodoende weet je dat je de test goed hebt uitgevoerd. Verschijnt er een 2de streep, dan is de test positief en heb je Corona. Verschijnt er geen 2de streep, dan is de test negatief en draag je het virus niet bij je.

 

Detectie op viruseiwitten van SARS-CoV-2

De Corona zelftest test op viruseiwitten van SARS-CoV-2. Ook nieuwe mutaties van het Coronavirus worden daarmee gedetecteerd. Deze test werkt dus ook met o.a. de Britse variant. 

 

Ook testen wanneer je je goed voelt

Het is heel belangrijk om regelmatig jezelf te testen op Corona met de thuistest. Je kunt namelijk ook het virus bij je dragen zonder dat je klachten of symptomen ervaart. Dit betekent dus ook dat je anderen kunt besmetten met het Coronavirus zonder dat je het zelf door hebt. Bij veel mensen komen de klachten van het virus pas later. 

Wanneer je weet dat de testuitslag positief is, en je Corona hebt, dan kun je meteen je omgeving waarschuwen en hen ook laten testen. Daarnaast kun je in zelf quarantaine gaan om te voorkomen dat anderen het virus weer via jou overgedragen krijgen.

 

Corona zelftest kopen op internet of kopen bij drogist?

Online de Corona zelftest kopen heeft de meeste voordelen. Zo hoef je het huis niet te verlaten en is het risico kleiner dat je onderweg door iemand anders besmet wordt, of juist iemand anders besmet. Thuis ben je het veiligst. Via onze webshop kun je de Corona zelftest kopen en eenvoudig laten thuisbezorgen. 

 

Coronatest kopen als bedrijf

Je kunt ook de Corona zelftest kopen als bedrijf. Je betaalt dan geen btw en kunt gemakkelijk groter inkopen. Bedrijven doen er slim aan het personeel preventief en regelmatig te testen. Daarmee kan namelijk een uitbraak (verspreiding) voorkomen worden wat veel geld kost. Ook, voordat de werknemer de vloer opgaat, is vooraf testen met de zelftest verstandig. 

 

Testuitslag niet geldig als bewijs

In tegenstelling tot de testuitslag van de teststraat is de uitslag van de zelftest niet bruikbaar als bewijsmateriaal. Mocht je naar het buitenland willen reizen en daarvoor een negatieve testuitslag nodig hebben, dan moet je alsnog naar een teststraat.

 

Wat kost een thuistest?

Hoeveel een Corona thuistest (zelftest) kost vind je bovenaan de pagina. Wij proberen de prijzen continu actueel te houden. Grote aantallen zijn goedkoper. Dat levert je een extra voordeel op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »