• Gratis verzending vanaf €50,-
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Direct advies: 088-5111555
Covid-19 Antigenen sneltest
Covid-19 Antigenen sneltest 299,-

Covid-19 Antigenen sneltest

€299,- €299,00
 • Staffelkorting
 • Grote aantallen bel 088-5111555
Informatie

De COVID-19 - Corona sneltest kopen? Wij hebben een zeer grote voorraad!

De Corona antigeen sneltest is een snelle manier om vast te stellen of iemand besmet is met het Coronavirus. De test laat binnen 15 minuten zien of de persoon wel of geen Corona heeft, en eventueel andere mensen kan besmetten. De antigeen Corona test werkt via de neus en heeft een hoog gebruiksgemak. Daarnaast is de test zeer nauwkeurig. 

De gebruiksklare kit is speciaal voor zorgprofessionals die in het bezit zijn van een BIG of RISIV registratie. Verpleegkundigen, artsen, apothekers, bedrijfsartsen, arbo artsen, verloskundigen, fysiotherapeuten, tandartsen, psychologen, en andere medische specialisten kunnen bij ons de Corona antigeen sneltest kopen!

 

Goedgekeurde Coronatest

goedgekeurde coronatest door overheidDe test die wij hier aanbieden is een goedgekeurde Coronatest welke ook door de overheid gebruikt wordt. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn, en Sport (VWS) heeft onze test uitgebreid onderzocht, gevalideerd, en goedgekeurd. Zo leveren wij deze goedgekeurde corona sneltest aan de overheid, ziekenhuizen, GGD teststraten, verzorgingshuizen, onderwijsinstellingen, laboratoria, en dergelijke.

 

Waarom een Corona sneltest kopen?

inhoud verpakking goedgekeurde coronatestDe Corona sneltest is voor met name voor bedrijven de makkelijkste, snelste, en goedkoopste oplossing om mensen te testen op Corona. Bij klachten, of een vermoeden, kan direct de AG test worden ingezet. De test kan namelijk binnen 15 minuten aantonen of iemand wel of geen Corona heeft. 

Met de sneltest hoeven bedrijven hun personeel niet eerst naar een arts te sturen om ze vervolgens te laten testen op het COVID-19 (Coronavirus). Wanneer een arts een COVID-19 test uitvoert, dan moeten de resultaten door een laboratorium onderzocht worden, en dat kan tot 48 uur duren voordat de uitslag bekend is. Ondertussen mist de werkgever het personeelslid, en dat kost tijd en geld. Niet iedere werkgever kan of wil 2 dagen op de uitslagen wachten. 

Onze Corona sneltest kan door zorgprofessionals worden uitgevoerd, op het bedrijf zelf, waardoor er veel tijd en geld bespaard kan worden. Indien de Coronatest negatief is, dan kan het personeel direct worden ingezet. De kostenpost en het ongemak wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

 

De test is op 2 manieren te gebruiken!

goedgekeurde coronatest op 2 manieren te gebruikenHet unieke aan onze goedgekeurde test is dat hij op 2 manieren te gebruiken is. De wattenstaaf (swab) hoeft namelijk niet perse diep in de neusholte ingebracht te worden, maar het kan wel.

Bij de normale (PCR) methode wordt de wattenstaaf +/- 8 cm in de neusholte gebracht. Dit levert een sensitiviteit op van 98,32% en een specificiteit van 99,60%.

De 2de mogelijkheid is de wattenstaaf slechts 2-4 cm in de neus te brengen, en dat is een heel stuk aangenamer. Zelfs dan biedt onze goedgekeurde Corona test een sensitiviteit op van 97,25% en een specificiteit van 100%. Kortom een goede reden om onze test te kopen.

 

Hoe werkt de Corona test?

De snelle Corona test die wij aanbieden is een Corona antigen sneltest. De testkit bevat de volgende onderdelen:

 1. Werkstation
 2. Test cassette
 3. Buffer (vloeistof)
 4. Steriele swab (wattenstaafje)
 5. Extractie buisje
 6. Druppel dop

 

Korte handleiding voor de Corona antigeen test

Plaats het werkstation op een vlakke en stevige ondergrond. Plaats het extractiebuisje in het werkstation. Vul het extractiebuisje met 10 druppels buffer vloeistof. Haal de wattenstaaf uit de verpakking en breng deze aan in de neusholte zoals wordt aangegeven in de gebruikershandleiding. Draai de wattenstaaf enkele keren. 

Plaats vervolgens de wattenstaaf in het extractiebuisje. Draai vervolgens de wattenstaaf 6 keer heen en weer in het buisje terwijl je in het buisje knijpt. Zodoende komen de opgenomen deeltjes los van de wattenstaaf. Laat het buisje met de wattenstaaf 1 minuut staan in het werkstation. Herhaal opnieuw de draaibeweging met de wattenstaaf in het extractiebuisje. Dit vormt nu de testvloeistof. 

Plaats vervolgens de druppeldop op het buisje en plaats het buisje terug in het werkstation. Haal de testcassette uit de verpakking en breng 4 druppels testvloeistof aan. Na 15 minuten geeft de Corona sneltest (antigeen) de testresultaten weer. Als de Corona test goed is uitgevoerd dan verschijnt er een paars/rood lijntje (bij de C) in de tester welke als controlemiddel dient. Geeft de test een 2de lijntje aan (bij de T) dan is de Corona test positief en heeft de persoon in kwestie het Coronavirus (COVID-19).

COVID-19 test met hoge gevoeligheid

Een betrouwbare Corona test kopen? Onze antigen COVID-19 test heeft een zeer hoge gevoeligheid van maar liefst 93,6%! Hierdoor is de COVID-19 antigen test zeer betrouwbaar te noemen en wanneer de test positief is kan er met grote zekerheid gezegd worden of iemand wel of geen Corona heeft.Wat is het verschil tussen de antigeen test en de antistoffen test?

Het verschil tussen de antigeen test en de antistoffen test is dat de antigeen test direct aantoont of iemand wel of geen Coronavirus onder de leden heeft. Met de antistoffentest (bloedtest) kan worden vastgesteld of iemand het Coronavirus heeft gehad en daartegen antistoffen heeft aangemaakt. In de eerste fase (na 10 dagen) kan de IgM worden gemeten. In de tweede fase (na 20 dagen) kan de IgG worden gemeten. Onze Corona bloed sneltest kan zowel de IgM als IgG meten, binnen 10 minuten. 

 

 • Antigeen test = wel/geen Corona (besmettingsgevaar)
 • Antistoffen test = wel/geen Corona gehad (geen besmettingsgevaar meer)Wat zijn de symptomen van COVID-19?

De symptomen van het COVID-19 Corona virus zijn onder te verdelen in meest voorkomende symptomen en minder vaak voorkomende symptomen.

 

Meest voorkomende symptomen

 • Droge hoest
 • Koorts
 • Vermoeidheid

 

Minder vaak voorkomende symptomen

 • Keelpijn
 • Hoofdpijn
 • Aangetast smaakvermogen of reukvermogen
 • Lichamelijke pijn
 • Diarree
 • Verkleuring van de tenen of vingers
 • Huiduitslag

 

Hoe verspreid het Coronavirus zich?

Het Coronavirus verspreid zich met name door de lucht, en via de handen. Het virus vestigt zich vooral in de longen, keel, of neusholte. Wanneer je niest, hoest, of hard praat, dan kunnen er vochtdeeltjes in de lucht vrijkomen welke vermengd zijn met de virusdeeltjes. De virusdeeltjes kunnen vervolgens een nieuw onbesmet lichaam binnendringen via de luchtwegen, ogen, oren, en mond. De vochtdeeltjes welke het virus bevatten kunnen ook worden overgedragen via de handen. 1,5 meter afstand houden beperkt de kans op besmetting. Een Corona test kopen is verstandig om te voorkomen dat er meer mensen besmet raken.

 

Hoe lang duurt het besmettingsgevaar

Wie Corona heeft kan andere mensen/werknemers met het Coronavirus (COVID-19) besmetten. Het besmettingsgevaar duurt tot 7 dagen nadat de symptomen waargenomen zijn.

 

Corona test bestellen

De Coronatest bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Wij hebben zeer veel testen op voorraad en kunnen probleemloos tot 500.000 stuks per week leveren. Grote aantallen kopen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dan dat u een aangepaste prijs krijgt. 

Door de vele voordelen, en accuratie, die onze snelle Corona test biedt, maken GGD’s, universitaire ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen en zelfs onderwijsinstellingen gebruik van onze test. Door bij twijfel al te testen kunnen de verzuimkosten worden teruggedrongen tot een minimum, en kan er worden voorkomen dat de werkdruk verder oploopt. 

 

De voordelen van onze testkit op een rijtje

 • Zeer snel een diagnose kunnen stellen (15 minuten) (wel of geen Corona)
 • Betaalbaar
 • Nauwkeurig testresultaat (93,6%)
 • Test is zeer eenvoudig uitvoerbaar
 • De test is in 1 minuut gebruiksklaar
 • Makkelijk online te bestellen, ook in grote aantallen
 • Complete testkit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »