• Gratis verzending vanaf €91,-
  • Levering zo snel mogelijk
  • Direct advies: 030 - 600 50 50

Over ons

Al meer dan 10 jaar is Alcoholcontrole.nl specialist in alcoholtesters. Wij zijn onafhankelijk en niet toegespitst op 1 merk. Dit maakt ons uniek. Wij kunnen u op een uitgebreide manier van onafhankelijk advies voorzien over alle alcoholtesters. 

Eenieder die een alcoholtester koopt of huurt, doet dit met een specifiek doel. Er zijn veel verschillende alcoholtesters verkrijgbaar, echter is niet elke alcoholtester geschikt voor elk doel. Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat besteld, mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen u dan een aantal vragen stellen om te kijken welke alcoholtester het beste geschikt is voor u. 

Het is ook mogelijk om met ons persoonlijk een afspraak te maken voor een live demonstratie. Wij kunnen u door middel van verschillende testgassen en een demonstratie van de verschillende mogelijkheden laten zien welke alcoholtester voor u geschikt is. Zo ziet u direct de voor- en nadelen van de verschillende alcoholtesters en merken. 

Naast het kopen van een alcoholtester, kunt u bij ons ook alcoholtesters huren of uw alcoholtester laten onderhouden (kalibreren) bij ons. Ook wanneer u uw alcoholtester niet bij ons gekocht heeft, kunnen wij deze voor u kalibreren. U kunt hier meer informatie hierover vinden.

Alcoholcontrole.nl 
powered by Vandeputte Medical

Galvanibaan 1
3439 MG Nieuwegein
KVK: 30127675
BTW: NL006031560B01

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »